ShipLogic al vanaf € 250,00 per maand

ShipLogic is beschikbaar in 3 abonnementsvormen: Basis, Standaard en Uitgebreid. Het overzicht van de mogelijkheden per abonnementsvorm zijn reeds gepubliceerd op onze website. Echter, we hadden nog niets bekend gemaakt over de abonnementsgelden.

En wat dat betreft hebben we goed nieuws: Het abonnement “Basis” kost slechts € 250,00 per maand en voor dat bedrag hoeft u zich geen zorgen te maken over de IT: alles is reeds voor u ondergebracht in de Cloud en voor het gebruik is alleen een internetverbinding nodig. Voor u geen lastige verbindingen, geen aanpassingen voor uw IT-omgeving en geen onderhoud op locatie. Gewoon abonnement afsluiten en ermee aan de slag gaan.

De “total cost of ownership” voor het Basis abonnement is zeer overzichtelijk:

  • er geldt eenmalig een vast bedrag voor de aansluitkosten: € 6.264,00
  • het abonnementsgeld: € 250,00  per maand voor ShipLogic Basis.
  • géén onderhoudskosten. Onderhoud en updates zijn inbegrepen in het abonnement.
  • géén aparte kosten voor de IT infrastructuur. Een eenvoudige internetverbinding en een PC, laptop of tablet is voldoende.

Dat is alles. 

Voor dit bedrag beschikt u over havensoftware met de volgende functionaliteiten:

  • Registratie scheepsbezoeken
  • Kaart met geregistreerde scheepsbezoeken
  • Export van scheepsbezoeken naar spreadsheet
  • Real-time posities van al het scheepvaartverkeer op de kaart 1.

Wilt u ook graag de havengeldberekeningen laten uitvoeren, kadeverhuur vastleggen of efficient plannen? Dan is het abonnement Standaard of Uitgebreid voor u bedoeld.

Zoals u ziet hebben we het Basis abonnement van ShipLogic zeer laagdrempelig gemaakt, zodat ook kleinere havens kunnen digitaliseren en professionaliseren.

Bent u benieuwd naar de tarieven voor de andere abonnementsvormen? Neem dan contact met ons op.

1 Mocht de dekking van de huidige publieke AIS ontvangers onverhoopt niet toereikend zijn, dan kunt u er voor kiezen zelf een AIS antenne te plaatsen en aan te sluiten op ons AIS netwerk. 

Wilco Vahrmeijer, Product- en domeinspecialist ShipLogic

14-01-2021

Maak direct een afspraak