Starten en inloggen

1. Starten met ShipLogic

Een gebruikersaccount voor ShipLogic wordt uitgegeven door de leverancier, Software Foundry. Indien er een account aangemaakt is voor u, ontvangt u een email van noreply@shiplogic.nl:

• Klik op “reset password”
  • U wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren, en deze 1 maal te herhalen
  • Klik op ‘submit’. ShipLogic toont: “Uw wachtwoord is succesvol opnieuw ingesteld”.
  • Klik op “Ga naar ShipLogic”
  • Het volgende scherm wordt getoond:

• Log in met uw emailadres en het zojuist opgegeven wachtwoord
  • ShipLogic is uitgerust met Multi Factor Authenticatie, afgekort: MFA. Dat houdt in dat u, naast uw emailadres en wachtwoord óók periodiek een 6-cijferige code in moet voeren die u via op mobiele telefoon of tablet ontvangt. Op uw mobiele telefoon of tablet heeft u een authenticator-app nodig. Wij adviseren de Authenticator van Microsoft.

Terug naar support