Leuker gaan wij het maken… en makkelijker!

De meeste mensen zitten niet te wachten op het bijhouden van een uitgebreide administratie. Tijdrovende klusjes om lijstjes met elkaar te vergelijken en je data up-to-date te houden zijn niet voor iedereen de leukste bezigheden. Helemaal als havenmeester. Je wilt toch veel liever gewoon direct contact hebben met de schippers en je bezig houden met activiteiten in de haven die aandacht nodig hebben, dan bezig zijn met administratie ?

Om dit mogelijk te maken hebben we met ShipLogic de noodzakelijke administratieve taken zo eenvoudig en inzichtelijk mogelijk gemaakt. Ik ben verantwoordelijk om dit samen met ons team te bedenken en voor u beschikbaar te maken. Zo zorg ik ervoor dat we de nieuwste technieken die in de markt beschikbaar zijn inzetten om dit te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Schippers eenvoudig zelf een pro-forma berekening laten maken voor een havenbezoek;
  • Automatisch doorsturen van uw facturen naar het financiële systeem of zorgen dat het gelijk geïnd kan worden;
  • Koppeling met SAB zodat scheepsgegevens eenvoudiger up-to-date gehouden kunnen worden;
  • Uitwisselen van door havendienst gevalideerde scheepsgegevens tussen havens;
  • Slimme tools om zelf te kunnen bepalen welke doorsneden van uw data gerapporteerd moet worden;
  • Automatische detectie van schepen die uw haven bezoeken middels AIS;
  • Het gebruik van de cloud waardoor uw software overal en altijd bereikbaar is.

Kortom, allemaal functionaliteiten om het voor u als havenmeester een stuk leuker én makkelijker te maken. Uiteraard willen we nog veel meer functionaliteit toevoegen om uw werk nóg makkelijker te maken. Heeft u zelf nog goede suggesties of wilt u zien wat we nu al voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina .

Stefan Oei, Product Owner ShipLogic

05-11-2020

Maak direct een afspraak