Frisse, nieuwe ideëen

ShipLogic? Nooit van gehoord. Wie zijn dat? Misschien stelt u zich die vraag wel. Maar als het aan ons ligt zal dat snel verleden tijd zijn.

Ons bedrijf, Software Foundry, bestaat dit jaar inmiddels 10 jaar, en in die tijd hebben we veel software ontwikkeld voor maritieme toepassingen, vaak onder de radar. Misschien zal ik daar een andere keer over uitwijden, maar je kunt in ieder geval zeggen dat we thuis zijn in maritieme software.

En ShipLogic? Dat staat aan het begin van een fantastische reis. Het beheer van uw haven is daarbij voor ons een belangrijk startpunt, maar zeker niet het einde.

Er zijn een aantal belangrijke vraagstukken voor vandaag en morgen op te pakken. Met frisse, nieuwe ideëen waarvoor we samenwerking zoeken met sterke partners waar nuttig, en in dialoog zullen gaan met alle stakeholders die daarin geïntereseerd zijn.

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van uw haven? Neem dan contact met ons op voor een (online) demonstratie. We zullen u graag alle mogelijkheden laten zien.

Manfred Suttorp, Directeur Software Foundry & ShipLogic relations manager

13-10-2020

Maak direct een afspraak