Grootste update tot nu toe

Wij beloven onze klanten dat ShipLogic doorontwikkeld wordt, ook nadat de haven aangesloten is. De gebruikers van het eerste uur hebben al ervaren dat we die belofte nakomen. Zo heeft er op 7 december 2021 weer een oplevering plaatsgevonden. De grootste ooit, met meer dan 20 vernieuwde- én compleet nieuwe functies.

ShipLogic is vanaf dag één neergezet als een softwaredienst. Havens nemen een abonnement af en wij zorgen dat ShipLogic draait en blijft draaien. En nu is dus de grootste release ooit opgeleverd. De architectuur van ShipLogic zorgt ervoor dat elke nieuwe versie direct op het scherm van de gebruiker verschijnt, zonder inspanningen van IT- of Informatie Management-afdelingen.

Een paar hoogtepunten uit deze release:

  • Inspecties, werkzaamheden én stremmingen in en rondom de haven worden inzichtelijk via de kaart.
  • Bijna iedere gebruiker bij een gemeente of havendienst heeft een Microsoft-account. Nu is het mogelijk om ook met dat account in te loggen.
  • Vele handige aanpassingen voor de gebruiker, zoals het overnemen van actuele gegevens via SAB middels een wizard, uitgebreide zoekfuncties voor facturen, relaties en scheepsbezoeken, en mogelijkheid voor rapportages op basis van ligplaatsen om er maar een paar te noemen.

Wilt u ook verzekerd zijn dat uw havensoftware bij de tijd blijft en met u meegroeit? We helpen u graag.

Wilco Vahrmeijer, Product- en domeinspecialist

08-12-2021

Vereinbaren Sie direkt einen Termin

Rufen Sie uns unter +31 85 - 051 60 54 an oder senden Sie eine E-Mail an info@shiplogic.de