Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door deze website te gebruiken geef je akkoord op deze cookies.

Akkoord

Up(to)date...

De softwareontwikkelaars van ShipLogic houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen onder de motorkap.

-

23-06-2022

Wilco Vahrmeijer

Product- en domeinspecialist

Op Texel is er een nieuwe zeehaven ontwikkeld: Seaport Texel. En nu de activiteiten toegenomen zijn, is het noodzakelijk om een degelijk programma in te zetten voor het beheren van de haven. Er is gekozen voor ShipLogic.

Ook Port of Harlingen kiest voor ShipLogic

31-05-2022

Wilco Vahrmeijer
Product- en domeinspecialist

Port of Harlingen gaat het havengebied onder meer beheren met ShipLogic. Na een grondig aanbestedingstraject kwam ShipLogic als beste uit de bus. De keuze viel op ShipLogic door onder andere de moderne opzet, de complete functionaliteit, de vele koppelmogelijkheden en de functionele en technische kwaliteit van het product.

ShipLogic: it giet oan

17-01-2022

Wilco Vahrmeijer
Product- en domeinspecialist

Wie aan Friesland denkt, denkt aan water. 25 jaar geleden klonk het “it giet oan” voor de Elfstedentocht. Nu, 25 jaar later, ligt er geen ijs en varen binnenvaartschepen af en aan. De havens worden goed bezocht en dat vraagt om havenmanagement. Gemeente Smallingerland heeft gekozen om de binnenhaven van Drachten te beheren met ShipLogic: it giet on.

Grootste update tot nu toe

08-12-2021

Wilco Vahrmeijer
Product- en domeinspecialist

Wij beloven onze klanten dat ShipLogic doorontwikkeld wordt, ook nadat de haven aangesloten is. De gebruikers van het eerste uur hebben al ervaren dat we die belofte nakomen. Zo heeft er op 7 december 2021 weer een oplevering plaatsgevonden. De grootste ooit, met meer dan 20 vernieuwde- én compleet nieuwe functies.

Ook Gemeente Haarlem kiest voor ShipLogic

18-10-2021

Wilco Vahrmeijer
Product- en domeinspecialist

Gemeente Haarlem heeft gekozen voor ShipLogic als managementsysteem voor haar haven. Alle beroepsvaart, zoals goederenschepen, passagiersschepen als charters, wordt vanaf 1 januari 2022 vastgelegd in ShipLogic. Hiermee maakt de Havendienst van Haarlem een grote stap voorwaarts naar de moderne cloudoplossing ShipLogic.

Nieuwsoverzicht

ShipLogic biedt nog veel meer opties en mogelijkheden! Bent u nieuwsgierig geworden? Wij geven met alle plezier een demo. Dat kan zowel bij u op kantoor als online. Vul het contactformulier in of bel direct naar 085 - 051 60 54.

Maak direct een afspraak