Innen havengeld met iDeal

Ideal logo 1024

Vanaf nu is het mogelijk om havengelden direct via ShipLogic te innen. Net zoals in een online winkel: gewoon via iDeal of andere wijdverspreide betaalmogelijkheid.

Vanaf het eerste contact met de schipper tot en met innen van havengelden: ShipLogic verzorgt digitalisering van havens op professioneel niveau. Al sinds de introductie van ShipLogic kunnen bezoeken aan de haven worden vastgelegd en nauwkeurig doorgerekend. En door facturen direct of via de afdeling financiën te versturen kon de inning worden gestart. Maar vanaf nu kan het betalen zélf dus ook rechtstreeks vanuit ShipLogic worden verzorgd.

Laten we wel zijn: Schippers willen natuurlijk het liefst géén havengeld betalen, maar áls het dan moet: het liefst dan maar zo snel mogelijk, zodat zij de rekening kunnen indienen bij hun opdrachtgever. Met ShipLogic op de laptops en tablets van uw havenmeesters bewijst u aan schippers daarom een goede dienst door snel het havengeld door te belasten.

Het betalen van havengeld wordt zeer gemakkelijk gemaakt. De betalende partij ontvangt per email een specificatie van het havengeld en een verwijzing naar de betaalpagina. De specificatie geeft precies aan op welke grondslagen havengeld doorbelast wordt. De betaalpagina werkt precies zoals betalen in een online winkel: vertrouwd, snel en veilig.

Moeten uw klanten nog betalen vanaf papier of PDF? Neem contact met ons op en help uw klanten door snelle en adequate inning.

Wilco Vahrmeijer

17-04-2023

Vereinbaren Sie direkt einen Termin

Rufen Sie uns unter +31 85 - 051 60 54 an oder senden Sie eine E-Mail an info@shiplogic.de