Wij zijn geslaagd!

In september 2020 zijn we gestart met de marketingcampagne “Bent u uw haven meester?”. Nu, juni 2021, is het examentijd. Benieuwd naar onze uitslag?

De feiten zijn als volgt: de beschikbaarheid van ShipLogic is 100% gebleken. De gebruikers hebben dag en nacht gebruik kunnen maken van ShipLogic om de bezoeken en kades te beheren. De gemiddelde responsetijd was 62 milliseconden, en dat is 60 milliseconden sneller dan het knipperen met de ogen. De gebruikers hebben dus geen tijd verloren met wachten. Dit is een uitslag waar we erg blij mee zijn.

In dit “schooljaar” zijn ook mondelingen afgenomen: training en support aan onze gebruikers. Dankzij deze trainingen konden de gebruikers direct starten en wisten ze ons altijd te vinden met vragen. Een enkele keer was er sprake van een bugje, die door ons ontwikkelteam werd opgepakt waarna de oplossing via de ontwikkelstraat opgeleverd werd in productie. Alle aanpassingen waren daarbij traceerbaar via ons ontwikkelsysteem. Op deze onderdelen zijn we zeer positief beoordeeld.

In de vorige blog vertelden we u al dat er flink doorgebouwd is aan ShipLogic. Dat was mogelijk dankzij het meedenken van onze gebruikers en natuurlijk onze eigen domeinkennis. Telkens als we een nieuwe versie opleverden werden alle gebruikers vooraf geïnformeerd met een mailing. In die mailings vertelden we precies wat er toegevoegd was en wat er verbeterd was. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Terugkijkend op dit examenjaar kunnen we concluderen: we zijn geslaagd! 
Wij staan klaar om meer havens aan te sluiten. Is uw haven de volgende?

Wilco Vahrmeijer, Product- en domeinspecialist

10-06-2021

Vereinbaren Sie direkt einen Termin

Rufen Sie uns unter +31 85 - 051 60 54 an oder senden Sie eine E-Mail an info@shiplogic.de